Dnevni HOROSKOP za PETAK, 17. septembar: Lavove čekuje DOBITAK, a jedan ZEMLJANI znak imaće PRIVATNE probleme!

Vesti 17.09.2021 08:00 0

Evo kome će zvezde bit naklonjene

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 17. septembar: Lavove čekuje DOBITAK, a jedan ZEMLJANI znak imaće PRIVATNE probleme!

pixabay

Ovan 


Do kraja dana mogući poziv od osobe u znaku Ribe. To je vezano za posao i buduce poslovne saradnje. Zdravlje je pod uticajem povišenog pritiska. Obratite pažnju na ishranu.


Bik 
Danas ste veoma nervozni i napeti zbog privatnih razloga. Ne dozvolite da vas drugi ubeđuju da je nešto bolje za vas. Ljubavne komplikacije do kraja dana. Problemi sa zubima. 


Blizanci
Vaša potreba da dominirate nad partnerom je danas veoma naglašena. Predstoji vam zanimljiv susret sa osobom u znaku Ovna. Zdravlje je odlično.


Rak 
Idealan period da se vidite sa dragim ljudima. Pokušajte da se maksimalno opustite u budete sebi najbitniji. Zdravstveno stanje je stabilno. 


Lav 
Ovo je dan za odmor ali necete moci da uradite sve što ste planirali. Tvrdoglavo ponašanje partnera vas nervira već neko vreme. Mogući su manji novčani dobici. Kičma vas boli. 


Devica 
Vaša potreba da budete u pravu danas je veoma naglašena. Do kraja dana mogući sukobi na planu posla. Gledajte sebe i svoju poziciju. Budite iskreni u odnosu sa partnerom. Zdravlje je odlično. 


Vaga 
Vaša snaga je u vašoj empatiji. Danas ste na usluzi drugima i to vas jako ispunjava. Partnerski odnos je veoma stabilan. Do kraja večeri lepe vesti od osobe u znaku Ribe. 


Škorpija 
Prvi deo dana ste u poslovnim obavezama koje vas prosto guše. Pokušajte da se odmorite tokom dana. Moguć kraći put ili lep izlazak u prirodi. Zdravlje je odlično. 


Strelac 
Mnogi vam danas zameraju vaš optimizam. Do kraja dana moguć dogovor sa osobom u znaku Ribe. Ovo je bitan poslovni dogovor. Budite koncentrisani maksimalno. 


Jarac 
Danas je dan da se okrenete svojoj poslovnoj budućnosti. Nemojte biti skromni i gledajte da postavite veće ciljeve. Zdravlje je pod uticajem problema sa stomakom. Hranite se zdravije. 


Vodolija 
Danas ste dobro raspoloženi i to svi primećuju. Ovo posebno oseća partner i to je jako dobro za vaš odnos. Poslovni saradnici vam odaju priznanje za dobro urađen posao. 


Ribe 
Vaš odnos sa partnerom je veoma izražen danas i bićete veoma zadovoljni. Do kraja dana povoljne vesti u vezi neke buduće kupovine koju planirate neko vreme. Zdravlje je stabilno. 
 

Komentari (0)
Loading