One mogu da osvoje APSOLUTNO SVAKOG muškarca: Žene rođene u ova ČETIRI horoskopska znaka su opasne zavodnice!

Najžena Vesti 24.12.2021 18:37 0

Iako su neke od njih vrlo tajanstvene i povučene, žene rođene u sledeća četiri horoskopska znaka mogu osvojiti baš svakog muškarca.

One mogu da osvoje APSOLUTNO SVAKOG muškarca: Žene rođene u ova ČETIRI horoskopska znaka su opasne zavodnice!

unsplash.com

Vaga

Vage su osobe koje sebe smatraju vrlo dragocenim, a tako se ponašaju i prema drugima. Uvek su u centru pažnje, lepo se oblače pa zrače pozitivnom energijom. Iako su vrlo pažljive prema sebi, istovremeno im samokritičnost pomaže da se neprestano usavršavaju kako bi zadovoljile i najviše standarde. Žene rođene u znaku Vage najviše privlače umetnici, a najmanje su zainteresovane za pravnike i matematičare.

Devica

Žene Device vrlo su dostojanstvene i emotivne. Svoje emocije ne otkrivaju lako, ali pred ljudima kojima mogu verovati potpuno se opuste. Uvek paze na ponašanje, a razne umetnosti velika su im ljubav. Device lako otkrivaju šta zanima određenog muškarca i zato im je vrlo jednostavno osvojiti ga u kratkom roku.

 

Jarac

One u očima muškaraca izgledaju savršeno zato što imaju nenadmašnu sposobnost da prekriju sve svoje nepravilnosti. One su najjače žene među svim znakovima i gotovo nikada ne pokazuju svoje slabosti jer ne žele ispasti gubitnice u tuđim očima. Žene rođene u ovom znaku uvek privlače muškarca kojeg žele, a njihova visoka inteligencija i strpljenje omogućavaju im da lako izmanipulišu koga god žele. Ako ih povredite ili izneverite, ostaviće vas istog trenutka.

Ribe

Snaga Riba je u njihovoj slabosti. Iako zvuči kontradiktorno, njihova krhkost i nežnost privlače muškarce koji ih žele zaštititi i voleti. Vrlo su šarmantne i neodoljive, a njihova bespomoćnost privlači muškarce kao najjači magnet. Žena Riba očekuje da će se muškarac prema njoj ponašati kao kavaljer jer će u suprotnom nastaviti dalje s potragom.

 

 

Komentari (0)
Loading