VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL: BLIZANCI pripremite se - sprema vam se veliko iznenađenje!

Najžena/Kosmopolitan Vesti 29.06.2021 14:45 0

Na vašem ljubavnom planu se sve menja, prihvatili vi to ili ne

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL: BLIZANCI pripremite se - sprema vam se veliko iznenađenje!

pixabay

Ovan

Ovnovima jul donosi sve što su oduvek želeli na polju ljubavi! Ako ste singl, budite uvereni u to da ćete uživati u letnjim avanturama i da ćete više nego ikada biti raspoloženi za flert, za zaljubljivanje, za romanse… A, ako ste u vezi, očekuju vas prelepi trenuci sa partnerom, a neke devojke će čak shvatiti da je njihova veza ona prava. Uživajte na lotovanju, jer tu vas čeka ljubav u svakom smislu!

Bik

Šmeši vam se sreća u ljubavi ovog jula. Imaćete tu neku magnetsku privlačnost kojoj niko neće moći da odoli. Uživaćete i prepustićete se svojim osećanjima. Budite srećni i uživajte u vrelom, strastvenom letu koji je pred vama.

Blizanci

Blizancima jul nikako neće biti dosadan! Ako ste sami, velike su mogućnosti da napokon pronađete svoju srodnu dušu ili letnju šemu. Leto je i slobodno se prepustite strastima jer nemate šta da izgubite. Ako ste u vezi, sva ta lepršavost i strastvenost leta može da donese malo problema jer će vam se činiti da sa parterom ne uspevate da pronađete zajednički jezik.

Rak

Ovog meseca nećete znati gde ćete pre. Želećete ljubav, ali ćete želeti i karijeru i finansijski napredak. Ukoliko ste slobodni, velike su šanse da ćete se zaljubiti, a leto je definitivno bolje kada imate o nekome da maštate i čije slatke poruke da čekate. Ako ste u vezi, takođe ćete uživati, a sa partnerom imate ozbiljne planove.

Lav

Ako ste singl, želećete da se to vaše “stanje” pod hitno reši. Ne želite više da budete sami, želite da opet osetite te čuvene leptiriće u stomaku i uživate u romantičnim trenucima. Zato, bacite se što pre u potragu. Ukoliko ste u vezi, budite oprezni! Moguće su ozbiljne trzavice zbog kojih ćete se zapitati da li je vaša veza ona prava i da li vodi u željenom pravcu.

Devica

Ovog meseca ste koncentrisani na sebe, svom stilu i svojim interesovanjim. Ljubav vam baš i nije u planu, niti se preterano bavite ovim pitanjima. Ovog meseca ste rešili da smi sebi budete ljubav! Ovog meseca uživaćete u svom i društvu najboljih prijatelja i zabavljaćete se kao nikada pre. Ipak, imajte na umu da je jul samo veliko zatišje pred veliku buru!

Vaga

Jul ne donosi velike promene na ljubavnom planu. Moguće je da će u vezi biti trzavica, samo pazite da ne reagujete previše impulsivno kako nešto ne bi pokvarili. Ako ste singl, izlazite više nego ikad, bićete društveno aktivni i neće vas držati mesto.

Škorpija

Dvoumite se između posla i ljubavi. Oba polja su vam prioritet, u suštini, ali morate da se odlučite za jedno. Ljubav ne sme da trpi zbog posla, ali ni posao zbog ljubavi. Pokušajte da pronađete ravnotežu i uskladite “obaveze”.

Strelac

Ljubav je svuda oko vas i zaista vas čeka iza svakog ćoška! Samo je potrebno da dobro pogledate! Gde god da se pojavite privlačite poglede i ovog meseca ćete zaista moći da birate sa kim ćete otpočeti svoju letnju šemu. Ako ste u vezi, takođe ćete uživati, sve će ići kako treba, slobodno budite malo neozbiljni ovog leta.

Jarac

Ovog meseca ste sebi postavili cilj – zaljubićete se! Šta god da poželite od ljubavi, to ćete ,oći i da ispunite, samo pratite svoje srce. Ovog leta biće vam važni odnosi i sa drugim ljudima, prijateljima i porodicom, pa ćete se truditi da sa njima provodite što više vremena i da se što više zabavljate zajedno.

Vodolija

Jul je za vas mesec zabave! Provodićete se kao nikada do sada, a sa svojim društvom ste spremni za svakakve avanture. Ovakvo zarazno raspoloženje će vam sigurno doneti i uzbudljiva dešavanja pa nećete znati gde ćete pre i na koju stranu ćete pre da gledate. Ono što vam takođe donosi ovaj mesec jeste opasno seksualno raspoloženje.

Ribe

Romatika je svuda oko vas! Zaljubljeni ste u sve što vas okružuje i tako ste spremni za grljenje, maženje i ljubljenje i to bi radili po ceo dan. Pa , s obzirom na to da je leto vreme odmora, možete sebi da priuštite ono što želite, a čak i da niste u vezi – biće prilika da ostvarite svoja maštaja!

Komentari (0)
Loading