Dnevni horoskop za SREDU , 4 avgust: Jarčevi, ne piše vam se dobro, Rakovi, očekuju vas ZDRAVSTVENI problemi!

Najžena Vesti 04.08.2021 08:00 0

Nena Janković, naš astrolog, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za SREDU , 4 avgust: Jarčevi, ne piše vam se dobro, Rakovi, očekuju vas ZDRAVSTVENI problemi!

Freepik

Ovan 
Vaša energija je danas usmerena na porodicu. Bavite se stvarima kao što su računi što vam neće biti inspirativno. Podrška partnera je tu. Izbegavajte sukob na poslu naročito sa osobom rođenom u znaku Ribe. Mogući problemi sa pritiskom. 


Bik
Tokom današnjeg dana očekuju vas lepe vesti u vezi posla i u vezi novca. U odnosima sa porodicom imaćete manje sukobe. Držite se po strani i ne pravite kompromise.Obratite pažnju na unos tečnosti. 


Blizanci
Ovo je za vas veoma poseban dan jer ćete dobiti jako dobru informaciju iz inostranstva u vezi posla. U krugu porodice imaćete jako bitan na razgovor sa starim članom porodice. Ljubav je u stagnaciji. Napetost vas opterećuje. 


Rak 
Vaše emocije su u porastu. Bićete preplavljeni tuđim uticajima posebno kada je u pitanju posao. Novčana situacija nije baš najsjajnija pa ćete morati da pozajmite novac. Problem sa glavoboljom. 


Lav 
Venera aktivira vaše polje posla i donosi vam jako dobre odluke tokom ovog dana. Bićete spremni na izazov i imaćete jedan jako bitan razgovor. Čuvajte se osobe u znaku Jarca koja hoće da vas preoptereti svojom energijom. Više sna vam je potrebno.

 

Devica
Do kraja dana možete očekivati dobre vesti u vezi partnerovog posla. To će više vas obradovati nego partnera. Obratite pažnju na svoje odluke koje donosite u vezi novca. Problemi sa kičmom. 

Vaga 
Vasa potreba za harmonijom je danas veoma naglašena i zbog toga ćete izbeći uspešno dve velike svađe na poslovnom planu. Čeka vas jako bitna odluka u vezi novca. Obratite pažnju na glavobolje jer su moguće tokom celog dana. 


Škorpije 
Vaša snaga je u vašoj odluči da tokom celog dana budete smireni i povučeni. Imaćete jako zanimljiv razgovor sa osobom u znaku Jarca. Ne dozvolite da vas drugi manipulišu. Zdravlje je stabilno. 


Strelac
Potreba za akcijom je danas veoma naglašena i bitno je da budete što više na svežem vazduhu. Prijaće vam društvom i druženje sa prijateljima. Otvoreni za nove odluke u vezi posla. Do kraja dana obratite pažnju na pritisak. 


Jarac 
Mars pokreće energiju sukoba pa  danas nećete moći da izbegnete ulazak u sukob sa osobom u znaku Ovna. Budite mudri i ne napadajte prvi. Partnerski odnos nije baš najbolji. Problemi sa kičmom. 


Vodolija
Vaša situacija je veoma napeta tokom današnjeg dana i bilo bi dobro da se okrenete poslu i poslovnim obavezama. Jedan član porodice vas opterećuje sa svojim problemima. Probajte da se distancirati. Problemi sa sinusima.


Ribe 
Ovo je dan stvoren za odmaranje i probajte da ga tako iskoristite. Poslovna obaveze mogu da sačekaju, a prijalo bi vam druženje sa prijateljima. Osoba u znaku Raka vam donosi zanimljiv glas. Problemi sa snom. 
 

Komentari (0)
Loading