Dnevni horoskop za NEDELJU, 15. avgust: Device, stižu ODLIČNE vesti, Bikovi, budite na OPREZU!

Nena Janković Vesti 15.08.2021 10:05 0

Naš astrolog, Nena Janković, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za NEDELJU, 15. avgust: Device, stižu ODLIČNE vesti, Bikovi, budite na OPREZU!

unsplash.com

Ovan 
Vi ste danas posebno raspoloženi za  lepe teme što će posebno da oraspoloži vašeg partnera. Posvetite pažnju zbog zdravlju jer su mogući problemi sa disanjem. Do kraja dana moguće neprijatan razgovor sa članom porodice. 


Bik 
Danas potpuno odmarajte. Tokom cele nedelje su vas opterećivali problemi na poslu. Probajte da ne razmišljate o tome. Partner vam pruža izuzetnu podršku. Novac vam danas nije problem. Čuvajte se tuđeg uticaja. 


Blizanci
Vaša komunikacija je danas blokirana jer ste pod utiskom emocija. Jedan član porodice vas  opterećuje svojim problemima. Probajte da se distancirate. Poslovne vesti su povoljne. Mogući problemi sa pritiskom.


Rak
Danas ste posebno nervozni jer ne ide sve onako kako ste zamisli. Sačekajte da do kraja dana čujete mišljenje drage osobe. Ne ulazite u sukobe bez prethodnog razmišljanja. Zdravlje je odlično. 


Lav 
Najvažnije da budete u skladu sa sobom I da se danas posvetiti isključivo svom mirom. Partner vas jako iritira i do kraja dana moguća je rasprava. Budite spremni na kompromis. Što se tiče zdravlja nema nikakvih promena. 


Devica
Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko razgovora sa prijateljima koji vas teraju da dobro razmislite o poslovnoj saradnji sa njima. Stižu vam  dobre vesti iz inostranstva. Mogući su planovi za put sa partnerom. Zdravstveno se osećate dobro. 


Vaga 
Ovo je dan za velike odluke posebno ako je u pitanju letovanje ili duži put. Partner se slaže sa svim onim što imate da kažete. Do kraja dana stiže vam povoljne vesti u vezi poslovne saradnje sa osobom rođenom u znaku Jarca. Problemi sa kičmom. 


Škorpija
Do kraja dana na vama je da odlučite da li prihvatate poslovnu ponudu u vezi inostranstva. Stiže vam podrška od strane porodice u vezi posla i novca. Zbog neke nerazjašnjene situacije partner je veoma ljut. Zdravstveno stanje vam je pod uticajem emocija. 

Strelac 
Ovo je jako dobra energija što se tiče ljubavi i emocija. Posvetite se partneru i maksimalno uživajte u zajedničkom provodu. Ne ljutite se na sebe zbog poslovne saradnje koja nije urodilla plodom. Do kraja dana mogući problemi sa glavoboljom. 


Jarac
Budite mudri i ne donosite nagle odluke u vezi posla i putovanja. Sačekajte  koji dan pa tek onda razgovarajte sa partnerom o njegovoj ljubomori. Mogući problemi sa organima za varenje pa obratite pažnju na ishranu. 


Vodolija
Budite maštoviti i ulepšajte svoj dan onako kako vi želite posebno kada su u pitanju odnose sa partnerom. Imaćete potrebu da insistirate na razgovor o nekim ozbiljnim temama sa partnerom. Osećate nervozu pa zbog toga imate i problem sa stomakom. 

Ribe 
Ovo je dan posetite svom partneru i da se odmarate u krugu porodice. Poslovna strana jer i stabilnu i to vas izuzetno umiruje. Proverite papire i dokumentaciju jer može biti nekih problema u vezi toga. Do kraja dana problemi sa zubima
 

Komentari (0)
Loading