Sprema im se vrtoglava PROMENA do kraja meseca: Ova TRI horoskopska znaka neće znati šta ih je snašlo, izmaće im se TLO pod nogama

Vesti 12.02.2023 17:20 0

Ovo je mesec promena, ali moraćete svakako da im se prilagodite

sara džesika

Shutterstock

Astrolozi kažu da će ovaj mesec biti jako specifičan za sve horoskopske znakove. Kraj februara donosi vrtoglave promene.

Ova tri znaka će se suočiti sa lepim i ne tako lepim stvarima na kraju februara.

Blizanci

Na poslu ste preopterećeni. Zadaju vam se rokovi koje je nemoguće ispuniti. Sve to jako utiče na vas. Razmišljate da zatražite pomoć ali niko nema "sluha" za vaše probleme. Ceo taj zatvoreni krug vam nabija tenziju koja se odražava i na vaš ljubavni život. Tu je potrebno da sačuvate barem malo čiste i zdrave energije jer je partner pred pucanjem.

Ribe

Za vas je ovaj mesec spremio gomilu divnih stvari. Vi ste pobednici. Sada se vaša priča zaokružuje na svim poljima. Kada je posao u pitanju vi napredujete ili menjate sektor, dobijate veću platu i veću slobodu u poslu. Nadređeni vas podržavaju i daju vam vetar u leđa. Kada je ljubav u pitanju ti stvari cvetaju. Oni koji su u vezi će doživeti čarobne momente sa partnerom i dolazite do one tačke kao da se ponovo zaljubljijete. Oni koji su slobodni upoznaju partnera svog života.

Bik

Ovaj mesec će za vas biti jako naporan. Karijera ide svojim tokom na neki način ali očekujte dosta verbalnih sukoba sa kolegama kao i sa pretpostavljenima. Jedan kolega će vam zadavati glavobolju. Jednostavno sve što uradite on će naći zamerku. U početku ćete imati strpljenja (vi ste znak koji nikada ne reaguje na prvu loptu), ali kako vreme odmiče tako i vaš prag tolerancije se smanjuje. Prvo ćete pomisliti da se obratite nadređenom ali ćete naići na zatvorena vrata.

Savet: koliko god možete pomerajte svoj prag tolerancije. "Pognite" glavu i samo čekajte kraj meseca. Tada se sve menja i vašu reč ima ko da čuje.

Komentari (0)
Loading