Dnevni horoskop za sredu, 2. oktobar: Ovan preopterećen prošlošću, Blizanci kontraproduktivni, a njima sledi ljubavni rolerkoster

Nena Janković Vesti 01.10.2024 19:25 0

Saznajte šta su vam zvezde priredile...

Dženifer Lopez

Profimedia

 

Ovan

U ovom periodu ste preopterećeni stvarima iz prošlosti i pokušajte da se zbog toga drugačije ponašate. Osoba u znaku Device može vam biti od velike poslovne koristi posebno ako razmislite o tome šta je ono što vam može konkretno pomoći tokom današnjeg dana. 

Bik 

Ovo je idealan period da sebi postavite određena pitanja posebno kada je u pitanju vaš odnos sa partnerom i sve one stvari koji se tiču vašeg ljubavnog emotivnog odnosa. Računajte na podršku osobe u znaku Ovna koja vam može biti velika podrška u vezi poslovne situacije do kraja dana. 

Blizanci 

Nemojte donositi nagrade odluke jer svaka odluka može da bude veoma kontraproduktivna posebno u vezi posla kojim se bavite. Vaše ambicije mogu biti vama nekvalitetna iskorišćena zbog vaše potrebe da stalno ukazujete na tuđe probleme. 

Rak 
 

Vaša situacija u krugu porodice biće veoma negativna jer nećete moći stvari da nazovete pravim imenom i da date podršku onima kojima je zaista potrebno. Osoba u znaku Ovna vam daje zanimljive predloge u vezi posla kojim se bavite i u vezi nekih novih poslovnih poduhvata. Zdravlje je stabilno. 

Lav

Sam početak dana će biti pod uticajem drugih ljudi koji pokušavaju na sve moguće načine da vas izvedu iz takta pričajući vam neke neistine i lažne informacije. Nemojte dozvoliti da se drugi pokreću protiv vas ili za vas jer je sve to deo nečije igre. Poštujte prvenstveno sebe i svoju poslovnu poziciju. 

Devica 

U vašem životu neke stvari će se menjati i to isključivo zavisi od vas. Na vreme obezbedite sebi mogućnost da budete u boljoj poslovnoj poziciji danas nego prošle nedelje i pokrenite te stvari da rešavate do kraja dana. Emotivna situacija se stabilizuje zahvaljujući partnerovoj intervenciji..

Vaga

Bićete veoma negativno raspoloženi prema partneru zato što nećete dozvoliti da vas neko manipuliše već neko vreme. Kada je u pitanju vaše zdravlje i kako se vi osećate jako je važno da naučite da sve što činite, radite za sebe i samo isključivo zbog sebe. Mogući problemi sa kičmom. 

Škorpija 

Vaša poslovna situacija je stabilna i neke stvari će biti mnogo drugačije kada pogledate istinu u oči što se tiče saradnika. Niko ne ume da odradi stvari onako kako vi radite i onako kako je sve to posvećeno. Čuvajte se naglih preokreta u vezi ljubavi. 

Strelac 

Pogledajte kako će se stvari odvijati u vezi posla kojim se bavite jer neke osobe će tek sada pokazati svoje pravo lice. Tvrdoglavo se ponašate i to se najviše odnosi na vaše poslovne aspekte života. Ljubavni odnosi su u drugom planu i o tome ne razmišljate. 

Jarac 

Trenutno se veoma dobro raspoloženi pa se stvari same rešavaju od sebe posebno u vezi vaših emocija. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška I imaće potrebu da vam skrene pažnju na neke stvari koje treba da popravite da bi bili bolji u poslu. Probajte da odmarate više. 

Vodolija 

Ovo je veoma izazovan period posebno za ljude koji se bave poslom kao što je vaš gde imate puno sredstva i puno razgovora. Emotivni odnosi će biti bolji onog momenta kada članovi porodice pokrenu mnogo više sebe da bi završavali određene stvari. 

Ribe

Sam početak dana je veoma izazovan i jako je važno da naučite da budete strpljivi posebno u razgovorima koje se tiču posla i poslovnih saradnji. Osoba u znaku Ovna vam predstavlja veliku poslovnu prepreku ali ćete naći način da kroz razgovor sve to rešite do kraja dana. Zdravlje je stabilno. 

Bonus video:

 

@najzena.rs Tri horoskopska znaka u oktobru čeka neviđena sreća #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp ♬ original sound - Najzena.rs


 

 

Komentari (0)
Loading