,,Biće kao nova": Trik od 15 minuta je skinuti svu masnoću sa vaše rerne, potreban je samo jedan proizvod iz kuhinje

Vesti 06.09.2024 21:33 0

Jedan deo rerne koji je posebno podložan prljavštini su vrata od rerne

šporet

Shutterstock

Ljubitelji gospođe Hinč, koja je ekspert za čišćenje su podelili svoje metode čišćenja stakla od rerne.

Rerne se moraju čistiti svaka tri meseca, ili češće ako se intenzivno koriste.

Velike porodice koje koriste rerne više puta dnevno možda će morati da ih čiste češće kako se hrana ne bi pokvarila i kako bi rerna bila efikasna.

Jedan deo rerne koji je posebno podložan prljavštini su vrata od rerne. Masnoća i ostaci hrane se vremenom mogu nataložiti na njima.

Imajući ovo na umu, Rebeka Luiz je na Fejsbuk grupi 'Saveti za čišćenje gospođe Hinč' objavila: „Kako da očistim vrata od rerne? Hvala.“

Objavu je preplavilo više od 300 komentara obožavatelja gospođe Hinč, ali najbolje rešenje je bilo korišćenje tableta za mašinu za pranje sudova, navodi Express.

tableta

Shutterstock

 

Val Ris je rekla: „Nedavno sam skinula vrata sa rerne i koristila tablete za pranje sudova da očistim staklo. Sjajno. Otkrila sam da postoje tri stakla, ali je samo gornje bilo prljavo. Nikada ranije nisam skidala vrata od rerne. Mnogo je lakše nego što sam očekivala."

Džinet Atkins je odgovorila: „Koristila sam tabletu za mašinu za pranje sudova i zaista je sjajna. Staklo je bilo blistavo čisto.”

Em Louis je prokomentarisala: ,,Zgužvajte malo aluminijumske folije i koristite deterdžent ili tabletu za mašinu za pranje sudova. Oribajte u krugovima. Biće kao nova."

Beverli Paund je napisala: „Uklonila bih staklo i potopila ga u kadu ili u veliku sudoperu sa dve rastvorene jeftine tablete za mašinu za pranje sudova zajedno sa vašim policama. Radi savršeno. Bila sam jako impresionirana."

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading