Kako popraviti izgreban parket? Ne morate da ga hoblujete, prebrišete ga ovim rastvorom i biće kao nov!

Vesti 24.07.2024 16:46 0

Vremenom se parket izgrebe i ne izgleda lepo koliko god da ga glancate. Ali ne morate da ga hoblujete.

parket

Shutterstock

Pronašli smo odlično rešenje za izgreban parket. Ne treba da dajete novac za majstora i hoblovanje parketa da biste rešili problem. Dovoljno je da ga prebrišete jednim rastvorom i parket će izgledati kao nov. Najbolje od svega je to što je ovo rešenje jako jeftino.

Napravite sredstvo za parket

Da biste sami popravili ogrebotine na parketu potreban vam je samo omekšivač koji sigurno imate u kupatilu. Sipajte u kofu sa vodom dva čepa omekšivača. Izmešajte da se istopi. Natopite čistu krpu za pod ovom mešavinom i obrišite parket, a posebno obratite pažnju na mesta koja su izgrebana. Dobri pređite vlažnom krpom preko njih. Ogrebotine će nestati, a parket će zablistati kao da je juče postavljen. Na isti način možete da prebršete i laminat, takođe će dobiti sjaj.

parket

Shutterstock

 

Možete da obrišete i stolariju

Za brisanje stolarije koja je napravljena od PVC-a takođe možete da koristite omekšivač. Sipajte u flašu od jedan litar 200 ml omekšivača i ostatak napunite do vrha vodom. Promućkajte dobro da se omekšivač sjedini sa vodom. Natopite krpu ovom mešavinom i obrišite sva vrata i prozore. Prljavštija će se skinuti bez problema, a stolarija će zablistati!

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading