Skida fleke kao veš mašina, a možete ih koristiti u umivaoniku + odličan za putovanja: Trik koji rešava sve glavobolje zbog pranja odeće

Nedeljko Tišanović Vesti 17.07.2024 11:28 0

Niste ni svesni pored kakvog ste proizvoda prolazili u drogerijama...

Shutterstock

Shutterstock

Pranje veša je možda i nije baš omiljeni kućni posao za mnoge, ali verujemo da se svi raduju zbog mirisa tek opranog veša koji se širi po kući.

Danas postoje razni proizvodi koji olakšavaju pranje veša, kao što su prašak, tečni deterdžent ili kapsule, ali naravno da svako ima svoj način i rutinu.

Ako razmišljate kako oprati veš dok ste na godišnjem odmoru u smeštaju bez veš mašine, rešenje može biti upotreba listića za pranje veša.

veš mašina

Shutterstock

 

 

To su tanki, papirni slojevi listići sa deterdžentom koji se lako rastvaraju u vodi i deluju isto kao prašak, kapsule ili tečni deterdžent, ali su praktičniji zbog svoje kompaktnosti.

Zahvaljujući njihovoj maloj veličini, možete ih poneti sa sobom na putovanje i oprati kupaći kostim u umivaoniku. Jednostavno pustite vodu, zatvorite odvod, dodajte listić, ubacite kupaći kostim ili drugi odevni komad.

Nakon toga dobro isperite u mlakoj vodi i to je sve - na brz, jednostavan i praktičan način dobićete čist i mirišljav veš bez upotrebe veš mašine.

 

 

Komentari (0)
Loading