"Nisam ja kriva što imate decu": Ovako reaguje Kaja kad joj roditelji traže da zameni smenu zbog njihovih porodičnih obaveza, da li je u pravu

Slobodanka Ćorić Vesti 19.11.2023 11:03 0

Ako neko sa kim radite prvi zatraži odmor ili slobodne dane, žao mi je, nemate sreće", rekla je ona u viralnom klipu. Kaja veruje da roditelji ne mogu da imaju prednost na poslu "samo zato što imaju decu"

"Nisam ja kriva što imate decu": Ovako reaguje Kaja kad joj roditelji traže da zameni smenu zbog njihovih porodičnih obaveza, da li je u pravu

Shutterstock

Često za novogodišnje i božićne praznike roditelji uzimaju godišnji odmor da bi negde otputovali za vreme školskog raspusta ili ih jednostavno proveli kod kuće sa decom. Međutim, tiktokerka Kaja misli da roditelji ne bi trebalo da imaju prioritet kada su praznici u pitanju.

"Ako neko sa kim radite prvi zatraži odmor ili slobodne dane, žao mi je, nemate sreće", rekla je ona u viralnom klipu. Kaja veruje da roditelji ne mogu da imaju prednost na poslu "samo zato što imaju decu".

Inače, ovo nije njen prvi video na ovu temu. Jednom prilikom se požalila na koleginicu kojia ju je molia da promeni smenu jer je želela da sa decom provede Dan zahvalnosti i Crni petak.

"Rezervisala sam slobodne dane godinu dana unapred. Posvađali smo se jer sam odbila. Menadžer mi je prišao i pitao da li mogu da joj prepustim slobodne dane, ali sam odlučno ponovila: ne. On se tada naljutio i rekao mi da je ona majka i da zaslužuje da bude sa decom“, priseća se ona.

Očekivano, njeno kontroverzno objašnjenje izazvalo je debatu na društvenim mrežama. Neki su stali na njenu stranu, dok su drugi bili šokirani takvim stavom.

"Roditelji su najprivilegovanjia grupa ljudi na radnom mestu“, komentariše jedna osoba. „Ne očekujem da mi se da prednost jer imam decu, ali ne treba ni da očekujem da će moj rad biti prioritet ispred moje dece“, kaže druga.

 
Komentari (0)
Loading