Uživancija za one koji leti rade od kuće: Genijalan trik koji će vam olakšati uslove za rad u tren oka

Tatjana Badarević Vesti 12.07.2024 18:50 0

Ako ste ikada pokušali da iznesete laptop napolje, poznato vam je koliko je teško naći mesto u hladu kako bi mogli jasno da vidite ekran od računara.

posao

Shutterstock

 

Leti bi većina ljudi najradije uronila u more ili odmarala na plaži dok sluša zvuk ptica uz omiljenu knjigu, ali mnogi zbog stalnog posla ne mogu da uživaju celo leto na taj način.

Jedna žena je na TikToku otkrila trik za one koji rade od kuće, a koji im omogućuje da rade na otvorenom bez da im sunce ometa pogled na ekran. Naime, ako ste ikada pokušali da iznesete prenosni računar napolje, poznato vam je koliko je teško pronaći mesto u hladu gde jasno možete videti svoj ekran, a trik na TikToku je toliko jednostavan da će vas naterati da u roku sekunde izjurite napolje i kuckate na prenosnom kompjuteru.

 

 

Potrebna vam je samo kutija

Čak i u hladu, sunce ponekad može da oteža gledanje u ekran, a u kratkom videu od šest sekundi, Viki je pokazala kako koristi otvorenu kartonsku kutiju kao improviziranu zaštitu za prenosni računar. Laptop je smestila unutar kutije, pružajući mu senku koja joj je omogućila da jasno vidi ekran na računaru te je tu istu kutiju u kojoj se nalazi računar, položila na kolena, što joj omogućava nesmetan rad.

Iako kutija nije idealno rešenje kao što je to recimo radni sto, sjajna je za one koji žele uživaju ​​u vitaminu D dok rade, piše Express.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading