Stalno se nervirate zbog masnih tragova na plastičnim posudama? Evo trika koji će vam pomoći da ih uklonite za manje od minut

Slobodanka Ćorić Vesti 18.06.2024 09:47 0

Jeste li se Dodajte sredstvo za pranje suđa i toplu vodu u posudu zajedno s nekoliko komada papirnatih ubrusa. Zatim dobro zatvorite posudu i protresite je 45 sekundi do minute. Ovaj jednostavan trik čisti plastičnu posudu bez potrebe za ribanjem, što je iznenadilo mnoge korisnike.

posuda

Printscreen/TikTok


O koliko puta ste spremili ostatke hrane u plastičnu posudu, a kasnije je niste mogli očistiti od masnoće? Kako se to više ne bi događalo, jedna korisnica TikToka je podijelila jednostavan način kako se riješiti ovih mrlja na vašem plastičnom posuđu.

Iako TikTok najčešće koriste mladi, na njemu se mogu naći korisni savjeti za održavanje domaćinstva i dvorišta. Jedan od takvih savjeta je podijelila korisnica TikToka po imenu "facesbyadi".

U videu koji je objavila, može se vidjeti kako uzima posudu sa masnim narandžastim tragovima. Metoda koju je koristila je vrlo jednostavna, a potrebna su vam tri sastojka.

Dodajte sredstvo za pranje suđa i toplu vodu u posudu zajedno s nekoliko komada papirnatih ubrusa. Zatim stavite poklopac i protresite posudu nekih 45 sekundi do minute. Na snimku se vidi da ova metoda u potpunosti čisti plastičnu posudu bez potrebe za ribanjem.

Mnogi korisnici su u komentarima bili iznenađeni kada su shvatili da za čišćenje masnih plastičnih posuda nije potrebno mnogo vremena, te da je posuda nakon samo jedne minute izgledala kao nova.

Komentari (0)
Loading