Testenina se neće lepiti: Proveren trik Gordona Remzija daje fantastične rezultate svaki put, obavezno isprobajte

Vesti 02.06.2024 09:33 0

Različite vrste testenina imaju različita vremena kuvanja, a Gordon dodaje da je važno držati se vremena navedenih na pakovanju

pasta

Shutterstock

Ako niste zadovoljni ukusom testenine koju ste pripremili, Gordon Remzi ima nekoliko saveta koji će je svaki put učiniti savršenom.

Stavite veliki lonac vode na srednju vatru. Kada provri posolite, pobiberite i po jednu kašiku maslinovog ulja. Kaže da je najbolje ostaviti jedan deo testenine u šerpi i ostaviti da se rastvori u vodi umesto da je presečete na pola.

kuvanje

Shutterstock

 

Različite vrste testenina imaju različita vremena kuvanja, a Gordon dodaje da je važno držati se vremena navedenih na pakovanju. Najbolje bi bilo da postavite tajmer.

 

 

Nakon što je testenina skuvana, ocedite je i dodajte još soli, bibera i kašiku maslinovog ulja. Remzi navodi da se neće lepiti zahvaljujući maslinovom ulju.

Iako su mnogi pesimisti po pitanju upotrebe ove namirnice pri kuvanju testenina, poznati kuvar navodi da je ona zaslužna za savršen ukus. 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs OMAD dijeta - jedite šta želite i mršavite, ali koliko je to zdravo? #fypシ゚viral #fypシ #najžena #žena #omad #dijeta ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading