Zamrzavanje hrane je savršen način da sačuvate namirnice od propadanja, a ujedno i pripremite više obroka za period kada ste u žurbi ili kada ne želite da spremate hranu. Potrebno je samo da znate kako da ih zamrznete na pravi način.
Priprema hrane za zamrzivač ne predstavlja veliku filozofiju. Proces je vrlo jednostavan i u ovom članku ćemo vam objasniti šta podrazumeva.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Laka priprema
Kako biste potpuno zatvorili kesicu za zamrzivač potrebno je da pri ruci imate nož i upaljač, kako biste toplotom obezbedili da vazduh neće dospeti do hrane.
Gornju ivicu noža (onu kojom se ne seče) postavite malo ispod otvora kese, a potom preko nje i kese pređite plamenom upaljača. Kesica će biti potpuno zatvorena i spremna za zamrzivač.
Pratioci su u komentarima pohvalili ovu ideju rečima: ,,Super" ; ,,Moram ovo probati" ; ,,Bravo" ; ,,Prosto. E baš ti hvala".
Bonus video: