„Meni je to normalno, i ja to radim“: Žena je bila šokirana što ljudi pipaju ovo u prodavnici, ali se ne slažu svi s njom

Vesti 14.03.2024 19:12 0

Jedna žena je opisala ružnu naviku koju je videla prilikom kupovine u prodavnici, ali su mišljenja oko toga podeljena.

žena

Shutterstock

Prilikom kupovine u prodavnici postoje mnoga nepisana pravila, odnosno kultura ponašanja. Recimo, treba pustiti preko reda na kasi starije osobe, majke s malom decom, ne pipati namirnice, poput hleba, koji nije upakovan, ne otvarati upakovanu hranu...

Jedna žena je bila šokirana kada je videla kako je gospođa u prodavnici uzela pakovanje borovnica, otvorila ga i ispipala borovnice. To je objavila na svom TikTok profilu: "Jedna žena je stala ispred mene, otvorila je borovnice i počela da ih pipka", rekla je u videu.

Takvo ponašanje je podelilo ljude na internetu. Neki su ga nazvali odvratnim, dok su ga drugi branili i rekli da rade isto.

 

 

"Grozno! Ne želim više da kupujem borovnice", napisala je jedan osoba, a druga se nadovezala: "Odvratno! Ja perem borovnice pre jela, ali svejedno me ovo ljuti!" Dok je treća osoba dodala: "Podignem pakovanje borovnica i malo protresem da mogu da ih vidim, možda se mogu i otvoriti i pogledati, ali nikad ih ne bih dirao."

Međutim, mnogi su branili ponašanje žene, tvrdeći da je dodirivanje voća neophodno kako biste bili sigurni da ne plaćate trulo voće. "I onako ih perete kod kuće, ne znam zašto je važno ako ih neko dira", napisala je jedna žena, a druga se složila s njom: "Neko voće je mekano i počinje da truli, a drugo može biti tvrdo i može se jesti danima pa uvek proverim kakvo je, a to znači da treba da ga dodirnem."

 

 

 

Komentari (0)
Loading