Sveža jelka će vam ukrašavati kuću dok ne prođu svi praznici, čak i mesec dana, ako primenite ove načine za njeno održavanje:
* Jelku svakodnevno prskajte odstajalom vodom. Nemojte da je prskate gaziranom vodom ili sredstvom za dezinfekciju, to će je uništiti.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
* Zalivajte je dva puta nedeljno ako je u saksiji. Tada isključite sijalice i ukrase koji rade na struju. Ako je ne zalivate, iglice će se osušiti brzo.

Shutterstock
* Svežu jelku koja nema busen stavite u veliku saksiju ili kofu i napunite je šljunkom. Sipajte vode koliko je potrebno. U vodu sipajte nekoliko kapi limunade. Šećer iz limunade će sprečiti opadanje iglica.
* Ako ste kupili jelku sa busenom najbolje je da je zasadite u saksiju koja je dva puta veća od busena. Na dno stavite sloj šljunka, a unura sipajte humus s malo đubriva.
* Jelku ne treba držati blizu grejnog tela, jer će se tako brže osušiti.
Bonus video: