Ne propustite priliku da zamislite želju: Minut iza ponoći uradite ovo - 1.1., odličan početak za nove uspehe

Slobodanka Ćorić Vesti 31.12.2023 19:02 0

Ne propustite priliku i sa srećom započnete novu 2024. godinu, da imate šansu da započnete život od nule i otpustite sve ono što je negativno i nepotrebno

jelka

Shutterstock

Početak svake godine je posebno vreme kada planiramo, radujemo se, kreiramo novogodišnjeodluke. Prvi datum ogledala u 2024. godini za mnoge će biti odličan početak za nove uspehe. Numerolozi ističu da je 1.1 važan datum koji ima moćnu energiju.

Ne propustite priliku i sa srećom započnete novu 2024. godinu, da imate šansu da započnete život od nule i otpustite sve ono što je negativno i nepotrebno.

Kako da iskoristite povoljnu energiju datuma ogledala i niza 1-1:

1. Početak nove godine nije vreme za žaljenje i negativnemisli. Vreme je da sva iskustva ostavimo u prošlosti, ne zaboravljajući da naučimo vredne lekcije. Svakodnevne afirmacije za sreću i optimizam mogu vas motivisati da kreirate pozitivniju perspektivu.

2. Na dan datuma ogledala, zamisliteželju. Možete je zapisati na list papira i sastaviti korake koje vam pomažu da želju ostvarite.

3. Važno je prvi dan 2024. godine provesti u dobrom raspoloženju. Nedelja nije vreme za sređivanje odnosa, ogorčenost, ogovaranje i malodušnost. Osmehnite se i provedite vreme sa ljudima koje volite.

4. Prvi januar je odlično vreme za planiranje. Na ovaj dan ne morate praviti detaljan plan. Dovoljno je navesti željene stvari koje želite da ostvarite u budućnosti.

5. Oslobodite se svih dugova i negativnost. Ako imate neke "repove" koje vučete iz prethodne godine, sada je trenutak da ih se rešite. Odbacite staro, negativno i nepotrebno, kako bi u život došlo nešto dobro i pozitivno.

Komentari (0)
Loading