Ne morate da idete u prodavnice da vam profesionalci pakuju poklone za bližnje, potrebno je samo da imate papir za pakovanje, mašnu, satensku traku, lepljivu dužu traku i vaš posao će biti gotov. Ne samo da će predivno upakovani poklon uz jelku da doprinese atmosferi, već i način na koji ste ga upakovali. Tako ćete da stvorite dobru energiju i harmoniju za praznike.
Za malo posebnosti, lepote i ekskluzivnosti ovih 5 trikova i saveta kako da upakujete poklone za Novu godinu činiće vam se vrlo jednostavnim. Želećete uvek da ih primenite.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

Shutterstock
1. Traka za odmotavanje poklona
Po sredini papira za umotavanje zalepite jednu traku ostavite jedan mali deo nje da viri iz papira. Umotajte poklon tako da ivica papira sa parčetom trake bude vidiljiva sa zadnje strane pokona. Kada osoba poželi da odmota poklon samo će da povuče traku i lako otvori poklon, piše Sensa.rs.
2. Ako papir nije dovoljno veliki za poklon
Na unutrašnju površinu ukrasnog papira postavite poklon dijagonalno i spojite stranice papira, pa ih zalepite selotejpom.
3. Ukrasni držač poklona u vidu satenske trake
Upakujte poklon i ostavite dvadesetak santimetara ukrasnog papira na vrhu. Krenite da rolate satensku traku zajedno sa papirom sve dok ne dotakntete pokon. Zalepite savijeni deo, a ostatak trake iskoristite kao elegantni držač poklona.
4. Ukrasna kesa lepo zatvorena
Pokon u ukrasnoj kesi koju ne možete da zalepite možete da obezbedite tako što ćete da provučete vrhove drški kroz rupe drški na suprotnoj strani. To uradite sa obe strane i zategnite drške. Kesa će biti obezbeđena.
5. Vrećica za čestitku na ukrasnom papiru
Ono što će se svima dopasti je i kako da naprave vrećicu za čestitku na ukrasnom papiru, a to možete da pogledate u sledećem videu:
Bonus video: