Da ne privuče nesreću: Nikako ne kačite zidni sat na ovom mestu u kući, a važno je i kako izgleda

Vesti 28.11.2023 16:01 0

Prema feng šui pravilima, nije svejedno na gde ćete u kući okačiti zidni sat, a treba obratiti pažnju i na njegov dizajn.

sat

Shutterstock

Sat je simbol kretanja, akcije i promene. Zato ga treba držati u prostoriji koja je prometna ili u kojoj ima najviše aktivnosti, a to je u većini domova dnevna soba ili trpezarija. Tu ukućani najviše komuniciraju i provode najviše vremena. Možete ga postaviti i u radnoj sobi, ako je imate.

Sat treba da stoji ne mestu gde će svi, pa čak i gosti, moći lepo da ga vide. Najbolje je da sat nema klatno ili zvuk, već da bude digitalan. Satovi koji su ukrašeni slikama četiri godišnja doba, ili koji pokazuju sunce i mesec, dan i noć, odlična su kombinacija za privlačenje pozitivne energije, uspeha i sreće.

sat

Shutterstock

 

Ali nikako nije dobro da držite sat u spavaćoj sobi. Ta soba služi isključivo za odmor, zbližavanje partnera, intimnost i vreme u tim situacijama nije bitno. Ne stavljajte ga preko puta ulaznih vrata. Na istok, prema feng šuiju se ne stavlja metalni sat, već od drveta, kamena ili plastike.

Ne čuvajte u kući pokvarene satove, jer prema fung šuiju donose lošu sreću i blokiraju energiju ukućana.

Bonus video:

 

Komentari (0)
Loading