Sveže cveće tokom cele zime: Nećete verovati kako je lako uz 1 jednostavan trik, potrebna je flaša i sastojak koji svaki dom ima

Vesti 23.11.2023 13:37 0

Ovako sačuvano cveće može da traje i do godinu dana...

cveće

Printscreen/Instagram/motherhenshomestead

Dom je uvek lepši kada se ukrasi svežim cvećem. Međutim, to nije uvek moguće, pogotovo tokom hladnih dana kada nema mnogo biljaka, a ako ih i nađete sigurno neće uspeti dugo da prežive u vašem domu. Vrlo brzo će uvenuti i osušiti se.

Ako želite da sprečite proces propadanja vašeg omiljenog cveća ne smete da ga dugo držite u vodi, već je bolje da ga što pre prebacite u ambalažu napunjenu uljem.

Pogledajte i kako:

 

 

Sve što vam je potrebno jeste prazna flaša i bebi ulje. Ukoliko nemate bebi ulje možete ga zameniti mineralnim ili parafinskim uljem. Uspite ulje u flašu, a onda u nju dodajte cveće po izboru. Čvrsto zatvorite flašu i stavite je na odgovarajuće mesto u dnevnoj ili spavaćoj sobi.

Ovako sačuvano cveće može da traje i do godinu dana. Izgleda jednako lepo kao i buket i cveće iz saksije. Sigurno će divno dekorisati vaš dom.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Petak je - kraj radne nedelje i ono što muči svaku ženu jeste "Šta spremati za vikend?" Još ako su vam se najavili gosti... 🤯 Ne brinite, tu smo da vam pomognemo! 🤗 Otkrivamo vam recept za čizkejk sa borovnicama koji će vas oduševiti! Recept je lagan i brz, i uspeva baš svaki put! 🫐 Klik na #linkinbio u opisu profila i pročitajte ceo recept! 😋 🎥|@domsli22 #cheesecake #recept #torta #kuvar #foryourpage #fypシ #foryoupage #fyp #tiktokserbia🇷🇸 #tiktoksrbija #najzenasrbije #najžena #najzena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading