Sastojci:
- 300 gr testenine po izboru
- 300 gr ml mesa
- 1 glavica crnog luka
- soli..bibera
- 200 gr sira
- 2 kašike k. pavlike
- 2 jaja
- 100 ml mleka
- 3 kašike rendanog kačkavalja
- ulje
Priprema:
Luk iseckati, pa ga propržiti na ulju, dodati mleveno meso i dinstati 15 min. Dodati soli i bibera.
Testeninu obariti, pa iscediti. Dodati ml. meso. U činiju razbiti jaja, dodati sir, mleko pavlaku i kačkavalj. Pleh podmazati uljem, pa sipati testeninu sa mesom. Odozgo izliti jaja i protresti terpsiju da padne između testenine pavlake.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Odozgo možete dodati još malo rendanog kačkavalja.. Peći oko 45 min. da ispari tečnost i lepo se zapeče. Uživajte u fantastičnom ukusu…