Da biste izbegli ovakvu situaciju, poslužite se starim dobrim trikovima.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
1. Potražite žućkastu mrlju na površini lubenice
Jeste li primetili mrlju na površini lubenice? Ona predstavlja mesto na kojoj je ista ležala na zemlji tokom dozrevanja. Najzrelije lubenice imaju žućkastu mrlju, dok one bele boje ili svetlo zelene boje treba izbegavati jer su ubrane pre nego što su dozrele. Nemojte kupovati ni lubenicu koja nema nikakvu mrlju na površini.
2. Pogledajte peteljku
Zatim obratite pažnju na peteljku. Kod sveže lubenice je peteljka zelena, a na onima koje stoje već duže vreme je pomalo suva i žućkasta.
3. Zvuk je najvažniji, ali dobar zvuk treba i prepoznati
Poslednji korak je test "kucanjem". Kucnite po lubenici i dobro obratite pažnju na zvuk – ako "zvoni" i čini vam se da malo odjekuje, gotovo je sigurno da je lubenica zrela i slatka.

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

Kongres MIND – AI u medicini: Istražite Budućnost Medicine i Veštačke Inteligencije MIND 2025

Najtraženije ostrvo na afričkom Mediteranu! 9 ili 10 noćenja po ceni 6 ili 7 noćenja!

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!
