OVE stvari OBAVEZNO uradite pre dočeka NOVE GODINE: Na taj način ćete privući SREĆU u svoj dom

Vesti 14.12.2021 14:00 0

Na kraju godine svi svodimo račune i pravimo spisak aktivnosti kojih ćemo se u narednoj godini pridržavati. Zapravo, vrlo brzo zaboravimo na taj spisak. Evo nekih stvari koje odmah treba da uradite kako biste u narednu godinu uplovile srećne

zima

Shutterstock

1. Napišite pismo DEDA MRAZU

Dopustite sebi da budete dete i zapišite svoje želje. Spakujte i ostavite ispod jelke. Vaše pismo bi trebalo da bude iskreno i da sadrži vaše stvarne želje, a ne spisak stvari koje bi trebalo da uradite u narednoj godini. Otvorite pismo naredne godine kako biste proverili da li se nešto obistinilo. Većina ljudi veruje da zapisivanje želja doprinosi tome da se one i realizuju, a nože i da nas pokrene.

2. Posetite muzej

Godinama planirate da posetite neki od muzeja i stalno odustajete. Svake put obećavate sebi da će naredna godina biti drugačija. Ne čekajte početak godine, zaputite se odmah.

3. Organizujte večeru za prijatelje

OVE stvari OBAVEZNO uradite pre dočeka NOVE GODINE: Na taj način ćete privući SREĆU u svoj dom

unsplash.com

 

 

Ako se sa prijateljima viđate isključivo na slavama i rođendanima, vreme je da stanete na put rutini. Organizujte jednostavnu večeru bez povoda, a u duhu praznika koji nam dolaze. Bez obzira na to da li ćete 31. decembra proslavljati zajedno, uradite nešto što bi moglo da postane tradicija. Potrudite se da izmenite nešto. Učinite da veče bude drugačije nego inače.

4. Odgledajte neki kultni film ili film koji planirate da odgledate godinama

Većina nas je propustla bar jedan kultni film i to je potpuno ok. Napravite listu filmova koju su snimljeni davno, a vi ih niste pogledali. Počnite sa jednim već večeras.

5. Napravite sneška

Najveći broj nas, bez obzira na to da li imamo ili nemamo decu okiti jelku do 31. decembra. Jelka se jednostavno podrazumeva, a sneško se često zaboravi. Prisetite se detinjstva i napravite sneška ispred zgrade i ova akcija će vam vratiti osmeh na lice. 

6. Probajte novi recept

U ovo doba godine najčešće se pridržavamo već oprobanih recepata. Obavezno napravite novi kolač ili slano jelo. Ako ispadne dobro, ovo će postati vaša rutina i u novoj godini.

7. Pohvalite prijatelje, pošaljite im ranije čestitku 

Pohvala je mnogo dragocenija od kritike. Kad šaljete novogodišnje razglednice, radite to po šablonu i onda razglednice gube svoju dragocenu vrednost. Uradite nešto drugačije. Ovaj put ih  pošaljite ranije i svakom prijatelju napišite pohvalu ili razlog zašto vam znači.

8. Idite na klizanje

Da biste klizali ne treba vam planina ni gondola ni ozbiljna oprema. Ako do ovog trenutka još niste stali na led, a planirate svake godine, stvarno je pravo vreme da to učinite. Za klizanje vam ne treba društvo. Kada se opustite, bićete u potpuno drugoj dimenziji.

9. Podelite kolače sa komšijama

OVE stvari OBAVEZNO uradite pre dočeka NOVE GODINE: Na taj način ćete privući SREĆU u svoj dom

Printscreen/Youtube

 

 

Deluje da su dobri komšijski odnosi daleko iza nas. Živi se brzo, pa se uglavnom jedni drugima osmehujemo i javljamo u prolazu. Odvojite pet minuta i obradujte svoje komšije. Oduševljenje neće izostati.

10. Častite sebe kozmetičkim tretmanom

Ne mislimo na bilo kakav tretman, već na tretman koji planirate dugo, dugo, ali nikako da odete. Zapamtite da je najbolje da odlučujete sad i vode, jer će većina planova koju donesete za narednu godinu verovatno propasti, a onda ćete ih odložiti za narednu.

 

Komentari (0)
Loading