NEMA VIŠE IMPULSIVNIH KUPOVINA Jednostavno pravilo 3-7-14 pomoćiće vam da uštedite novac

Vesti 06.12.2021 22:00 0

Pun ormar, a vi još nemate šta da obučete? Nikad više. Zahvaljujući pravilu 3-7-14, nepromišljene i pogrešne kupovine odeće biće zaboravljene. Voleli bi da smo ranije saznali za ovaj trik

NEMA VIŠE IMPULSIVNIH KUPOVINA Jednostavno pravilo 3-7-14 pomoćiće vam da uštedite novac

unsplash.com

Trošimo mnogo novaca, živaca i jednostavno su nepotrebni: odeća se kupuje bez razmišljanja. Verovatno svako od nas u svom regalu ima mnogo odeće koju nikada nije nosio. Loša kupovina je prošlost. Postoji pravilo koje nas sprečava da redovno radimo gluposti. Govorim o 3-7-14 . 

Pravilo 3-7-14, ili kako izbeći lošu kupovinu

Kupili ste nove stvari i odmah niste sigurni da li je to bio pravi izbor. Ako ne nosite ovaj odevni komad 3 dana, ili ako je još uvek u kesi sa etiketom, onda ste u problemu.

Nisi je obukao narednih sedan dana

Prošlo je nedelju dana otkako ste ga kupili i još uvek niste sigurni da li je kul, da li vam dobro stoji? Ako ga ne nosite 7 dana nakon kupovine, gotovo je sigurno da ga više nećete nositi . Izbegavajte besmisleno trošenje novca i samo vratite predmet u prodavnicu!

Ne nosite 14 dana

Većina prodavnica dozvoljava vraćanje ili zamenu robe u roku od 14 dana (neke onlajn prodavnice i do 100 dana!). Ako posle 2 nedelje još uvek niste obukli odeću koju ste kupili, vratite je . Ne samo da ćete uštedeti novac, već i prostor u svojoj garderobi.

Komentari (0)
Loading