Sastojci:
jaja
jedna ipo kašika sušenih cvetova hibiskusa
1 kašičica kurkume
tupferi/vata
providna folija
ulje
špric
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Raširite providnu foliju, a tufere razdvojite, tako da od jednog tufera dobijete dve polovine.
Poređajte na sredinu providne folije četiri tufera, da stoje jedan ispod drugog i da se malo preklapaju.
Koristite špric da na tupfer sipate malo kurkume, a onda i čaj od hibiskusa.
Šaru napravite kako želite, ali potrudite se da svi tuferi budu obojeni.
Stavite jaje i urolajte sve to u providnu foliju. Opet razvucite providnu foliju i sada direktno na nju sipajte čaj i kurkumu, pa umotajte jaje.
Tako radite dok sve ne utrošite. Ostavite da stoji sedam sati, pa skinite foliju i tufere i premažite uljem.
Pogledajte detaljnije u videu: