Sastojci:
jaja
jedna ipo kašika sušenih cvetova hibiskusa
1 kašičica kurkume
tupferi/vata
providna folija
ulje
špric
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
Raširite providnu foliju, a tufere razdvojite, tako da od jednog tufera dobijete dve polovine.
Poređajte na sredinu providne folije četiri tufera, da stoje jedan ispod drugog i da se malo preklapaju.
Koristite špric da na tupfer sipate malo kurkume, a onda i čaj od hibiskusa.
Šaru napravite kako želite, ali potrudite se da svi tuferi budu obojeni.
Stavite jaje i urolajte sve to u providnu foliju. Opet razvucite providnu foliju i sada direktno na nju sipajte čaj i kurkumu, pa umotajte jaje.
Tako radite dok sve ne utrošite. Ostavite da stoji sedam sati, pa skinite foliju i tufere i premažite uljem.
Pogledajte detaljnije u videu: