Žene će brzo dostići VRHUNAC: Tri odlične poze za muškarce sa MALIM brojem centimetara!

Vesti 15.03.2023 22:30 0

Za početak, vodite računa o predigri

Žene će brzo dostići VRHUNAC: Tri odlične poze za muškarce sa MALIM brojem centimetara!

Shutterstock

Što je vaša partnerka uzbuđenija pre samog seksualnog čina, to ćete je lakše dovesti do vrhunca. Milujte je, ljubite, vodite seksi razgovore, a nemojte se ni bojati da koristite seksualne igračake. U ovoj je fazi važna i stimulacija klitorisa, bilo oralno ili nežnim dodirima ruke. Ako doživi bar jedan vrhunac pre samog odnosa, već ćete da budete na nivou. Posebno ako u nastavku odaberete neku od ovih poza:

1. "Zečje uši"

Žena u ovoj pozi leži na leđima i podiže noge tako da su joj kolena u visini ušiju. Ispod zadnjice može da stavi jastuk, da bi se omogućio bolji ugao penetracije. Kad dođe do samog odnosa, imaće osećaj da ste joj ispunili svu vaginu, a može i rukom da dodiruje klitoris za dodatnu stimulaciju. Ova poza zna da bude iscrpljujuća za nju, s obzirom da su joj noge stalno u zraku. Jednostavno ih pridržite za koleno ili zglob, kako bi imala bolji oslonac.

2. "Zmija"

U ovoj pozi žena legne na stomak i lagano podigne zadnjicu čvrsto stisnutih nogu. Može da stavi i jastuk ispod bokova za dodatnu udobnost. Vi joj se približite bokovima, snažno stisnutih kolena. Lagano joj raširite butine tek toliko da omogućite penetraciju i nežno uđite u nju. Vodite računa da tokom celog odnosa ne oslanjate težinu na partnerku. Ako želite li da vas dodatno oseti, stisnite joj butine i omogućite jače prijanjanje vaginalnih zidova.

3. "Doggie"

U ovoj seksualnoj pozi dolazi do duboke penetracije, pa će se ženi i najmanji penis činiti mnogo većim. Ona bi trebalo ugodno da se smesti tako da joj glava i ramena mogu dodirivati jastuk, dok zadnjicu treba da podigne što više u zrak. Za najbolji ugao ulaska, neka savije leđa u luk i što jače stisne butine. Vi se tokom odnosa naginjite napred i pokušavate održavati što veći fizički kontakt. Osim što će se sve činiti intimnije, dodirivanje će je dodatno uzbuditi.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading