Ovih PET poza žene najviše mrze: Neke će vas iznenaditi, a jedna od njih je muškarcima omiljena!

Vesti 15.05.2023 22:30 1

Seksualne preferencije su lična stvar i ono što je nekome super, drugome nimalo ne prija, i obrnuto

seks

Shutterstock

Zato, ne možemo ni da generalizujemo kada je reč o tome šta žene i muškarci vole ili ne vole, ali možemo da iznesemo odgovore 1.200 dama koje su otvoreno priznale koje seks poze najviše mrze.

U istraživanju koje je sproveo magazin Women’s Health, ispostavilo se da je poza koje žene najmanje vole "dogi stajl", odnosno seks otpozadi, što je inače poza koja je omiljena mnogim muškarcima.

Takođe, dame ne vole ni da budu odozgo tokom odnosa, što je druga najomraženija poza, a sledi obrnuta kaubojka, koja podrazumeva da devojka sedi na momku dok mu je okrenuta leđima.

Ni misionarska, kao jedna od najčešćih poza – kada je muškarac odozgo, ženama nije baš omiljena, a u top pet je takođe i čuvena poza 69.

Inače, "dogi stajl" koje žene i najmanje vole takođe je na vrhu liste u istraživanju o najopasnijim pozama za žene. Dr Kristi Latam kaže da ovaj popularan položaj za uživanje u seksu zapravo može da dovede do česte povrede.

"Ženina vagina može čak i da se pocepa, ako partner ne uđe kako treba", objašnjava ona.

Iako bi se to, teorijski, moglo desiti u bilo kojoj pozi, kod seksa otpozadi žena ima najmanje kontrole i položaj može da bude nezgodan, te je otuda i veći rizik od povrede.

S druge strane, poza koju žene takođe ne vole – kada su one odozgo – najopasnija je za muškarce, jer se upravo u toj pozi dešava najviše fraktura penisa.

Komentari (1)
Loading
Neko
24.05.2023 14:35

Pa, kako onda?