Grejanje vam neće trebati: Ovo su najbolje POZE za vođenje ljubavi tokom hladnih dana

K.Ć. Vesti 30.01.2023 22:30 0

Jesenje vreme će vas zadržati u spavaćoj sobi u kojoj vam neće biti potrebni radijatori. Toplota vaših tela učiniće atmosferu dovoljno vrelom!

Grejanje vam neće trebati: Ovo su najbolje POZE za vođenje ljubavi tokom hladnih dana

Shutterstock

Prijatno veče sa toplim čajem ili čašom crnog vina, svećama, filmom na vašoj omiljenoj platformi za strimovanje - zvuči kao dobra atmosfera da se zadržite u krevetu, po mogućnosti sa voljenom osobom.

Imamo nekoliko predloga za vas koji će vam raspaliti maštu.

Misionarska, ali začinjenija poza

Misionarska poza ima lošu reputaciju, a zapravo ima mnogo mogućnosti za eksperimentisanje. Pored toga, upravo ova poza tokom se*a vam omogućava da pružite mnogo naklonosti i puno poljubaca. Možete isprobati ovu verziju "misionara".

Lezite na krevet i neka muša osoba bude odozgo. Vaša tela treba da se dodiruju što je bliže moguće. Dok muškarac pravi blage pokrete, neka druga osoba obavi ruke oko leđa. Pokušajte da budete što bliže, što će omogućiti dublji, sporiji prodor. To je pogodno za orgazam!

Može i na stolu

Sedite na pult ili sto okrenuti prema svom stojećem partneru. Obmotajte noge oko njegovog trupa ili preko njegovih ruku (ako ste dovoljno gipke) za maksimalan kontakt sa kožom.

Ovi pokreti nisu komplikovani, ne zahtevaju mnogo napora od oba partnera. Lako se možete približiti drugoj osobi. Ako vam je malo hladno, možete ostati u džemperima! 

69 ispod pokrivača

Ne sviđa se svima pozicija „69“, a to je oralna stimulacija koja uključuje istovremeno zadovoljstvo ustima. Ponekad je nekog sramota. Ali možda ćete biti smeliji da to učinite pod jorganom.

Za razliku od leta, neće biti tako vruće. Pod pokrivačem sve postaje intimnije. Zahvaljujući tome, u potpunosti ćete uživati i doživeti maksimalno zadovoljstvo.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading