Svi volimo tortilju, ali u kombinaciji sa jajima i kobasicom daće čaroliju ukusa, stoga, uživajte u savršenom doručku.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Sastojci:
- 2 tortilje
- 4 jaja
- 1 sveža paprika
- 1 manji luk
- 1-2 ljute kobasice
- 50-100 gr. sirnog namaza po želji
- 2 kašike pavlake
- 1 paradaiz
Priprema:
- U tiganj stavite malo maslinovog ulja pa prepržiti tortilje sa obe strane. Premazati sa pavlakom i ostaviti sa strane
- U tiganju propržite sitno naseckan luk i papriku jedno 5-10 min.U to dodati sitno iseckanu ljutu kobasicu i pržiti još 5-10 min.
U međuvremenu ručno izmutite jaja, zatim dodajte sir, so i biber.
Zatim pomešajte jaja u tiganj i mešajte dok se jaja ne isprže.
Smesu rasprediti ravnomerno na tortilje, iseckati paradajz i staviti na površinu i zarolati..
