Svi volimo tortilju, ali u kombinaciji sa jajima i kobasicom daće čaroliju ukusa, stoga, uživajte u savršenom doručku.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Sastojci:
- 2 tortilje
- 4 jaja
- 1 sveža paprika
- 1 manji luk
- 1-2 ljute kobasice
- 50-100 gr. sirnog namaza po želji
- 2 kašike pavlake
- 1 paradaiz
Priprema:
- U tiganj stavite malo maslinovog ulja pa prepržiti tortilje sa obe strane. Premazati sa pavlakom i ostaviti sa strane
- U tiganju propržite sitno naseckan luk i papriku jedno 5-10 min.U to dodati sitno iseckanu ljutu kobasicu i pržiti još 5-10 min.
U međuvremenu ručno izmutite jaja, zatim dodajte sir, so i biber.
Zatim pomešajte jaja u tiganj i mešajte dok se jaja ne isprže.
Smesu rasprediti ravnomerno na tortilje, iseckati paradajz i staviti na površinu i zarolati..
