Ovo su paprike na nesvakidašnji način, mislimo da na ovaj način još niste probali.
Potrebno vam je:
- Paprike (količina po želji)
- Feta sir
- Malo peršuna
- Beli luk
- Jaja, brašno i prezle (za pohovanje)
Priprema:
- Ispržite cele paprike na ringli ili u tiganju da se crna kora uhvati.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
- Ostavite da se ohlade, uklonite petiljku, koru i semenke.
- Za punjenje iskoristite obični i topljeni sir, malo peršuna i belog luka.
-Punjene paprike stavite u zamrzivač na pola sata, radi lakšeg pohovanja.
Za pohovanje iskoristite jaja, brašno i prezle, ukoliko želite možete staviti i malo susama, i ispržite u dubokom ulju.
Ceo način pripreme pogledajte u videu: