"Želala sam da BAŠ NIŠTA nema veza sa prošlošću": Nataša Bekvalac renovirala stan od PODA do PLAFONA, spoj prefinjenosti i duboke elegancije

Vesti 31.01.2023 09:50 0

Bekvalčeva je opremila stan po poslednjoj modi!

"Želala sam da BAŠ NIŠTA nema veza sa prošlošću": Nataša Bekvalac renovirala stan od PODA do PLAFONA, spoj prefinjenosti i duboke elegancije

Alo

Pevačica Nataša Bekvalac se pre tri godine preselila iz Novog Sada u Beograd zbog poslovnih obaveza.

Prošle godine se maksimalno posvetila renoviranju svog doma na Dedinju gde živi sa ćerkama. Poznato je da je Nataša Bekvalac esteta kojoj je urđenje doma jako bitna stavka.

Pre renoviranja ovog stana, šalila se na svoj račun da živi kao "beskućnik" jer u svom domu nema zavese ni tepih. Naravno, i prošli stan u kom je živela bio je lepo uređen, minimalistički.

Njen dom se nalazi u elitnom naselju u Beogradu, a enterijer istog pevačica je uredila po poslednjoj modi, što se može odmah primetiti, s obzirom na to da Bekvalčeva neretko sa pratiocima na Instagramu deli fotografije i snimke svoje svakodnevice. 

- Neke žene daju čitava bogatstva na torbe, cipele, nakit. Sve to razumem, ali ja sam druge fele. Prijatelj mi je jedanput rekao da se tresem pred dobrim komadom nameštaja kao normalne žene u Šanelu. Nije pogrešio. Svoj stran sam vratila u sivu fazu i gotovo šest meseci trajalo je renoviranje od poda do plafona. Nijedna stvar, komad nameštaja, čak ni sitnica nisam želela da me vraća u prošlost - napisala je u jednoj od svojih objava Bekvalčeva.

Prostrani dnevni boravak opremljen je nameštajem u svetlim nijansama i preovladava bela boja. U dnevnoj se nalazi i velika garnitura sive boje ispred koje je nalazi i veliki televizor, ali i kamin, a ovaj kutak je idealno mesto za fotografisanje. 

- 'Dom je sklonište od oluja,svih vrsta oluja' W.S.
Nekoliko meseci trajalo je renoviranje našeg doma. A krenuli smo - ispočetka. Od poda do plafona. Faza-siva! Želela sam samo jedno.. da ništa,baš ništa ni jedna jedina stvar, sitnica, nema veze sa prošlošću.Ove devojke ne zive u proslosti! Po prirodi sam esteta, klasična vaga. Moje želje u vezi sa našom kućom niko bolje ne bi mogao razumeti od PRIJATELJA KUĆE. Od kada smo se upoznali i postali prijatelji imala sam želju da baš i samo on uredi naš dom. Ovaj dom konacno je postao naše ogledalo. I konačno mi se sviđa šta u njemu vidim! Hvala i volim te - napisala je Nataša ispod svoje objave.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading