Zamislite ŽELJU za Novu godinu: Ispratite ova ČETIRI koraka pre ponoći i ona će se OSTVARITI!

Vesti 28.12.2022 16:40 0

Bitno je da u tom momentu kada poželite želju ne mislite samo na sebe

Zamislite ŽELJU za Novu godinu: Ispratite ova ČETIRI koraka pre ponoći i ona će se OSTVARITI!

pixabay

Otpustite

Šta god u vašem životu nije uspelo u 2022. godini, vreme je da to otpustite. Možda ste imali finansijskih problema, napravili ste neke greške, doneli pogrešne odluke, niste završili neke važne projekte - sada je trenutak da sva osećanja povezana sa negatvinim otpustite i shvatite da je pred vama nova faza života. Odlučite da ćete iz ovih iskustava sačuvati lekcije i pouke, ali da više nećete živeti u prošlosti. Odlučite da budete prisutni sada i ovde.

Proslavite 

Sada uzmite svoju svesku i zapišite sve što se dogodilo u 202w. godini na čemu ste zahvalni i proslavite svaki taj trenutak, dopustite da vam ponovo probudi radost u srcu. Podsetite se svih divnih stvari i radujte se zbog njih. Što smo više zahvalni na dobrim stvarima, to više dobra dolazi u naše živote. Zatvorite oči i dozvolite sebi da osetite sreću.

Zamislite ŽELJU za Novu godinu: Ispratite ova ČETIRI koraka pre ponoći i ona će se OSTVARITI!

Pexels

 

Zamislite želju koja neće samo vama doneti dobrobit 

Uglavnom se pri novogodišnjim odlukama i željama fokusiramo na sebe, ali neka misija ove godien bude to da želimo da ostvarenje naše želje donese dobro i drugima. Poželite želju koja će unaprediti vaš život i život neke ili više osoba iz okruženja. U životu nam je svima bitan neko - partner, deca, prijatelji, porodica... Kada su i oni srećni i vi ste, i obrnuto.

Vizualizujte 

Uzmite papir i na praznoj stranici do detalja zapišite i opišite svoju novogodišnju želju. Dobar način da zapišete sve svoje želje je da razmislite o tome šta želite da radite, koje korake da napravite da biste to ostvarili. Na ovaj način možemo sebe motivisati da ostvarimo ono o čemu sanjamo i fokusirati se na razvoj. Svaki korak ka cilju je uspeh za danas, svaki vaš rud i uložena energija isplatiće se. Verujte da se želje ispunjavaju!

 

Komentari (0)
Loading