Brzo i lako se pravi, a neće vam trebati ni stotinu činijica!
Potrebno je: 50 g mlevenih oraha, 150 g sitnog sira, 1 čen belog luka, par grančica peršuna, po ukusu bibera i soli, malo mlevenog ruzmarina i 1 kašičica limunovog soka (opciono)
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Priprema:
U sir dodati mleveni orah, sitno seckani peršun, malo mlevenog ruzmarina i seckani beli luk. Promešati da se svi sastojci lepo sjedine.
Paštetu posoliti i pobiberiti po ukusu. Po želji zakiseliti limunovim sokom, još jednom promešati, dekorisati (neobavezno) i poslužiti.