Brzo i lako se pravi, a neće vam trebati ni stotinu činijica!
Potrebno je: 50 g mlevenih oraha, 150 g sitnog sira, 1 čen belog luka, par grančica peršuna, po ukusu bibera i soli, malo mlevenog ruzmarina i 1 kašičica limunovog soka (opciono)
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
Priprema:
U sir dodati mleveni orah, sitno seckani peršun, malo mlevenog ruzmarina i seckani beli luk. Promešati da se svi sastojci lepo sjedine.
Paštetu posoliti i pobiberiti po ukusu. Po želji zakiseliti limunovim sokom, još jednom promešati, dekorisati (neobavezno) i poslužiti.