Sastojci:
- 4 jajeta
- 3/4 šolje kisele pavlake
- 1/2 šolje mleka
- 1/4 kašičice soli
- 1/4 kašičice bibera
- 1/4 kašičice muskatnog oraščića
- 2 mlada luka
- 2 pečene paprike
- 120 g mrvljene fete
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Priprema:
Jaja, pavlaku i mleko dobro umutite, pa dodajte so, biber i muskatni oraščić.
U to dodajte iseckan mladi luk, i beo i zeleni deo, i paprike isečene na komade, pa na kraju umešajte i feta-sir.
Sve sipajte u tepsiju i pecite na 180 stepeni dok ne vidite da su jaja pečena.