Ukusan, brz i preukusan obrok napravićete za manje od pola sata!
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- 5 komada tikvica
- 500 g sremskog sira
- 1 jaje
- 1 šolja prezle
- 1 šolja brašna
- prstohvat bibera
- prstohvat origana
- prstohvat bosiljka
- vezica peršuna
- 1 glavica crnog luka
Priprema:
Tikvice narendajte i dobro ocedite. Dodajte sremski sir, jaje, biber, origano, so, prezle, brašno, peršun, crni luk i malo mlevenog bosiljka. Smesu dobro izmešajte, pa pravite pljeskavice. Uvaljajte ih u brašno, pa u prezle i pržite na zagrejanom ulju da porumene s obe strane. Poslužite uz pavlaku i sezonsku salatu..