Obavezno zapišite ovaj recept, jer osim što je fenomenalan u sezoni posta, može da parira tradicionalnoj projari sa sirom i jajima. Ova proja je izdašna, mekana i nedoljivo ukusna.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
- 400 ml. vode
- 100 ml ulja
- 1 kašičica soli
- 5 punih kašika ajvara
- 300 g kukuruznog brašna
- 150 g belog brašna
- 1 prašak za pecivo
Priprema:
Izmešati vodu, ulje, ajvar, so dodati brašno i prašak za pecivo. Izmešati i sipati u pleh, odnosno tepsiju ili u kalupe. Peku se na 200 stepeni oko 25 - 30 minuta.
Prijatno!
PRATITE NA PINKU: Milan Milošević stigao u Belu kuću, od večeras više ništa neće biti isto

SuPer rasprodaja u PerSu! Popusti do 50% sve do isteka zaliha!

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

Sezona Sajma: Zaslužili ste povoljan odmor!

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“
