Sastojci za 4 osobe:
- kiseli kupus
- glavica crnog luka
- biber u zrnu
- lovorov list
- aleva paprika
- meso po želji
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Priprema
Najpre ispržite meso po želji, pile, šnicle, šta volite, povadite ga u činiju i na tom ulju pržite podvarak. Iseckajte sitno crni luk, propržite na ulju gde se pržilo meso, dodajte kupus (količina po želji) iseckan na tanke trakice i propržite oko pola sata. Stalno mešajte da se ne zalepi za dno.
Zatim dodati oko pola kašike aleve paprike, biber u zrnu, nekoliko lovorovih listova, posoliti po ukusu, preručiti u posudu koja može u rernu i peći oko 2 sata dok kupus omekša. Posudu prekriti folijom i za vreme pečenja ne mešati. Možete praviti i sa suvim mesom i pančetom.
NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!
BONUS VIDEO
