Stavite OVAJ predmet na terasu: Veruje se da tera NEGATIVNO i privlači NOVAC i SREĆU!

Vesti 06.10.2022 17:40 0

Drevna amajlija za zaštitu

novac

Shutterstock

U Kini se ova amajlija, talisman koristi vekovima, a popularna je i kod nas – evo zašto mnogi na terasi drže hvatač vetra!

Neki od najpoznatijih predmeta koji se smatraju talismanima jesu feng šui žaba za privlačenje novca, potkovica, hvatač snova, detelina sa četiri lista… Međutim, jedan predmet mnogi ljudi imaju u svom domu, najčešće na terasi, a ne znaju njegovu pravu simboliku.

Reč je o hvataču vetra, zvončićima koji često ukrašavaju stanove, kancelarije, terase, a potiču iz kineske tradicije. Kada duva vetar zvona ili drvene palice s epomeraju, udaraju jedna od drugu i stvaraju nežan i melodičan zvuk.

Stavite OVAJ predmet na terasu: Veruje se da tera NEGATIVNO i privlači NOVAC i SREĆU!

Printscreen/Youtube

 

Prema feng šuiju, hvatač vetra je moćna amajlija za koju se veruje da štiti dom od negativne energije. Tradicija energetske zaštite doma sa hvatačom snova razvila se još u drevnoj Kini, a zadržala se do danas.

U feng šui filozofiji uređenja prostora smatra se da hvatač vetra ne samo da štiti dom od negativnih energetskih vibracija, već privlači pozitivnu energiju, sreću i priliv novca. Svaki put kada vetar pokreće zvona, to simbolizuje d au vašem domu vladaju harmonija i radost.

Hvatači vetra su jedna od najlepših dekoracija za terasu, čak iako ne verujemo u ovu simboliku. Njihov zvuk može delovati opuštajuće dok pijete prvu jutarnju kafu ili završavate dan čitajući knjigu uz čašu omiljenog vina – donosi pozitivnu energiju i osećaj smirenosti!

Komentari (0)
Loading