Sastojci:
Šest jaja
hleb
šunka po izboru
tvrdi sir
paradajz
pečene paprike
masline
puter
origano
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Priprema:
Umutite jaja, sipajte ih u pleh premazan otopljenim puterom. Hleb isecite na tanke kriške i poređajte ih preko jaja. Zatim okrenite na drugu stranu i preko narendajte sir i šunku. Poređajte kriške paradajza, dodajte paprike i masline. Poređajte kako želite. Odozgo pospite malo rendanog sira i origana. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°C oko 30 minuta.