Za doručak većina ljudi voli da pojede zasitno jelo, ali da se priprema brzo i da bude jednostavno. Zato su tortilje sve češće na meniju mnogih. Mogu se jesti sa različitim nadevima, slatke ili slane, a ukus im je uvek neodoljiv.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Poseban ukus dobijaju ukoliko se kratko zapeku na tiganju, a ovako pripremljene mogu biti i doručak i večera.
Sastojci:
- 2 tortilje
- 3 jajeta
- 50 g ljute kobasice
- 1 crvena paprika
- 2 kašike kukuruza šećerca
- so, biber
- kockica putera
Priprema:
1. Iseckajte sitno kobasicu i papriku, sjedinite sa jajima i sve blago izmešajte. Dodajte so, biber i kukuruz šećerac.
2. U tiganj stavite malo putera, pa zagrejte i stavite jednu tortilju, preko nje sipajte smesu sa jajima i stavite drugu tortilju.
3. Sve pecite na tihoj vatri, pa okrenite na drugu stranu i ispecite do kraja. 4. Presecite na četiri dela i poslužite.

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Najtraženije ostrvo na afričkom Mediteranu! 9 ili 10 noćenja po ceni 6 ili 7 noćenja!

Kongres MIND – AI u medicini: Istražite Budućnost Medicine i Veštačke Inteligencije MIND 2025
