Sastojci:
Dva velika krompira
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
jedan luk
jedna paprika
So
tri paradajza srednje veličine
četiri jaja
mirođija
Printscreen/Youtube
Priprema:
Povrće operite i isecite na kockice. Najpre na ulju ispržite krompiriće, a zatim njih prebacite na tanjir i na tom istom ulju ispržite luk i papriku. Posle nekog vremena dodajte paradajz. Posolite i promešajte. Kada se paradajz ukrčkao vratite krompir u tiganj, promešajte pa napravite četiri udubljenja u koja ćete razbiti jaja. Poklopite tiganj i krčkajte 3-5 minuta dok jaja ne budu spremna. Pospite mirođijom i servirajte.
BONUS VIDEO
