Retko da postoji osoba na ovoj planeti a da ne voli bolonjez pastu. Stari originalni recept za bolonjeze sos i nije toliko jednostavan, pravi se sa belim vinom i sam proces dugo traje. Samim tim recept se sa godinama korigovao a ovo je jedan od skorašnjih verzija.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
300 g mlevenog mesa
Jedna glavica crnog luka
Jedan čen belog luka
taljatele

Shutterstock
Priprema:
Sitno iseckajte crni luk i dobro propržite, pa pred kraj dodajte sitno seckan beli luk. Zatim dodajte mleveno meso, pa posolite, pobiberite, pospite origanom i bosiljkom. Kada se isprži sipajte paradajz sok. Smanjite temperaturu i krčkajte nekih sat i po vremena, dok se tečnost malo ne smanji. Prelijte preko kuvanih taljatela.
BONUS VIDEO