Novi recept ITALIJANA za BOLONJEZ: Lakša verzija origalnog SOSA, a ukus je i više nego FANTASTIČAN

Milica Ognjenović Vesti 26.08.2022 20:30 0

Savršena i lakša receptura ipak postoji

bolonjeze

pixabay

Retko da postoji osoba na ovoj planeti a da ne voli bolonjez pastu. Stari originalni recept za bolonjeze sos i nije toliko jednostavan, pravi se sa belim vinom i sam proces dugo traje. Samim tim recept se sa godinama korigovao a ovo je jedan od skorašnjih verzija. 

Sastojci:

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

300 g mlevenog mesa

500 ml gustog paradajz sosa
Jedna glavica crnog luka
Jedan čen belog luka
taljatele
Novi recept ITALIJANA za BOLONJEZ: Lakša verzija origalnog SOSA, a ukus je i više nego FANTASTIČAN

Shutterstock

 

Priprema: 

Sitno iseckajte crni luk i dobro propržite, pa pred kraj dodajte sitno seckan beli luk. Zatim dodajte mleveno meso, pa posolite, pobiberite, pospite origanom i bosiljkom. Kada se isprži sipajte paradajz sok. Smanjite temperaturu i krčkajte nekih sat i po vremena, dok se tečnost malo ne smanji. Prelijte preko kuvanih taljatela. 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)