Šta god da RADITE ne hodajte BOSI po hotelskoj SOBI: Zbog stvari koje je RADNIK podelio, ŽIVOT će vam se ZGADITI

Vesti 24.08.2022 14:00 0

Radnik u hotelu otkrio je neke detalje vezane za hotelske sobe, i upozorio ljude šta mogu da koriste, a šta ne. Prema The Sunu, zaposleni Džejkob Tomski objasnio je da nikada ne treba da hodate bosi po prostoriji, bez obzira na to koliko čist pod izgleda

Šta god da RADITE ne hodajte BOSI po hotelskoj SOBI: Zbog stvari koje je RADNIK podelio, ŽIVOT će vam se ZGADITI

Shutterstock

Džejkob, koji radi u hotelijerstvu više od devet godina tvrdi da su tepisi najprljaviji deo hotelske sobe.

- Usisavaju se između svakog gosta, ali se skoro nikad ne čiste temeljno, možda jednom godišnje, jer za to nema vremena. Tepisi su puni bakterija, pa preporučujem da hodate u čarapama ili japankama - rekao je on i istakao da papuče svakako možete poneti kući, jer se ne mogu ponovo koristiti u hotelu.

Pored tepiha, rekao je da se dušeci u većini hotela dubinsko čiste samo jednom godišnje. Među predmetima koji se retko čiste su i ukrasni jastuci na krevetima, pa je savetovao da ih ne koristite ako baš i ne morate. - Zaista se retko čiste, samo ako su vidno prljave, a gosti ih često bacaju na pod, pa su puni prašine i prljavštine koja se skuplja na njima - objasnio je on. On je dodao da se sve to uglavnom odnosi na hotele u kojima je radio, ali da je često, boraveći negde, uviđao da je tako i na drugim mestima.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading