Ovaj trik svaka DOMAĆICA mora da ZNA: Stavite vlažnu maramicu u mašinu za pranje veša, efekat će vas oduševiti

K.Ć. Vesti 11.07.2022 11:00 4

Pitate se zašto stavljati vlažnu maramicu u mašinu za pranje veša? Ne, ne radi se o čišćenju i ponovnoj upotrebi. Odgovor je mnogo jednostavniji, iako se mnogi mogu iznenaditi. Koliko god ideja zvučala čudno, zaista je vredno pokušati. Vlažna maramica dodata vešu može učiniti čuda

Ovaj trik svaka DOMAĆICA mora da ZNA: Stavite vlažnu maramicu u mašinu za pranje veša, efekat će vas oduševiti

unsplash/engin akyurt

Ovaj jednostavan trik će se posebno dopasti ljubiteljima tamne odeće i vlasnicima kućnih ljubimaca. Jednostavna vlažna maramica može vam znatno olakšati život. Samo dodajte 1-3 maramice u veš i uživajte u izuzetno čistoj odeći.

Zbog svoje strukture, vlažna maramica savršeno hvata sve vrste prljavštine. Posebno dobro sakuplja kosu. Vlasnici pasa i mačaka biće oduševljeni. Sigurno su se navikli na dlake na odeći i odustali od borbe sa vetrenjačama. U međuvremenu, dovoljno je staviti vlažnu maramicu u mašinu za pranje veša da biste uklonili neželjene dlake.

Da biste iz mašine za pranje veša izvukli zaista čistu odeću, zapamtite nekoliko pravila. Dobro je prethodno rasklopiti odeću i istresti je. Ne ubacujemo je smotanu. Ovo je česta greška. Mnogi misle da će ovo uštedeti vreme, a mašina za pranje veša će to svejedno rešiti.

BONUS VIDEO

Komentari (4)
Loading
Žanis
07.10.2021 21:46

Ovaj trik mi je pomogao!

Suzzzy
07.10.2021 21:47

Kako se nisam ranije ovog setila, a znam pričala mi je komšinica i sad kad sam videla sam se opet setila, ali dobro je da sam se setila, Hvala!

Ana
08.10.2021 08:29

@Suzzzy - A nemojte opet da zaboravite.Zapisite na cedulji.

ludimilojko
08.10.2021 08:00

bože svašta, kod mene zakon postoji od davnina, kuče i mače u dvorištu, napravih ja sebi kuću a napravih i cuki i maci, kupih ja sebi 2 vešmašine a cuko i maca nek sebi kupe.