Ovo je jedan od boljih recepata za čuveno italijansko testo i vrhunsku picu!
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- 325 ml vode - mlake
- 500 brašna
- kvasac
- so
- kašićica šećera
Priprema:
U duboku posudu sipati vodu, so, kvasac i pola brašna (deset procenata), mesiti i dodavati brašno postepeno, a postom i šećer. Kada se smesa ne lepi za prste, napraviti dve jufke, a testo ostaviti na dasci, kako bi nadošlo. Preko njega staviti najlon ili foliju.
Nakon sat vremena opet premesite testo i razvucite ga! Pica će biti vazduštasta, meka i fantastičnog ukusa.
BONUS VIDEO