Kako bi bile sočne neophodno je da ih dobro začinite pre nego što ih ispržite. Osim dobrih začina bitno je i da kupite čisto mleveno meso, od jedne vrste mesa, a ne mešano.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
Poslužite sa salatom ili pire krompirom.
Sastojci:
- 1 kg mlevenog mesa
- 1 kašičica bibera
- 1 kašiččica tucane paprike
- 1 kašičica slatke paprike
- 1 kašičica kumina
- 1 kašičica korijandera
- 1 kašika rendanog belog luka
- 1/2 šolje peršuna
- 1 crni luk
Priprema:
Isecite crni luk i stavite u vodu. U mleveno meso dodajte začine, beli luk, peršun i dobro promešajte. Procedite crni luk i dodajte ga u smesu sa mesom. Dobro sjedinite, pa rukama vadite i oblikujte loptice, a zatim i dobro spljoštite. Pecite u zagrejanom ulju.
BONUS VIDEO