Sastojci:
- 250 g tvrdog sira (fete ili ovčijeg)
- pola šolje susama
- 1 kockica đumbira, sitno iseckanog
- vlašac po želji
- 2 kašike maslinovog ulja
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Priprema
Izgnječite sir, isecite vlašac na sitno, kao i đumbir i sve izmešajte. Dodajte susam i maslinovo ulje i ponovo sve izmešajte. Služite sa ražanim hlebom, a po želji ukrasite kriškama paradajza i peršunom.
NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO