Sastojci:
- glavica slatkog, svežeg kupusa srednje veličine
- 1 šargarepa
- 2 glavice crnog luka
- praziluk
- 3 paradajza
- so , biber
- peršunov list
- lovorov list
- 1 kašika crvene mlevene paprike
- 100 ml ulja
- 1 babura paprika babura po želji
- tri čena belog luka
- začini po želji (tucana paprika, svež bosiljak, vlašac, kopriva, majčina dušica)
PRIPREMA:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
Kupus očistiti od spoljnih listova, preseći na pola pa odstraniti koren. Zatim iseckati ga na sitnije komadiće ili narendati na krupnije rende,Crni luk i prayiluk iseckati, dodati ulje i malo vode i staviti da se dinsta.Kada luk omekša dodati iseckanu šargarepu, baburu papriku i paradajz pa prodinstati nekoliko minuta.Zatim dodati kupus i jednu čašu vode, poklopiti i ostaviti na srednjoj vatri da se kuva.Dok se kupus kuva potrebno je da vode uvek bude da ogrezne, na kraju dolivajte ili otklopite da još malo uvri zavisno kakv kupus želite, sa više ili manje čorbe.Kada se kupus skuvao dodajte sitno iseckan beli luk i začine po želji i ukusu.Neka još malo provri, par minuta, pa sklonite sa vatre i pospite sa peršunovim listom.
PRIJATNO!
BONUS VIDEO