Ukoliko ste ljubitelj pomfita, a ne želite da ga spremate u toni ulja, ovo je recept za vas. Moguće je spremiti pomfrit bez trunke ulja, ali je potrebno malo više vremena.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
- krompir
- belanca
- začini po ukusu
- papir za pečenje
Priprema
Krompir oljuštiti i iseći na što tanje štapiće. Ukoliko imate spravu za sečenje pomfrita, tim bolje, brže ćete ga iseći. Viljuškom umutite belanca koja možete posoliti ili u njih staviti začine po svom ukusu. Krompir prvo umočiti u belanca, a potom ređati na papir za pečenje.
Ovako pripremljen pomfrit peći u prethodno zagrejanoj rerni na 220 stepeni dok ne porumeni.
NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO